a nekima ne gine bankrot

U ovom horoskopskom znaku se rađaju milijarderi: Jeste li među njima?

Zabava13.07.19, 13:39h

U ovom horoskopskom znaku se rađaju milijarderi: Jeste li među njima?
U nastavku pogledajte na koje se mjesto smjestio vaš horoskopski znak

 

U moru najrazličitijih istraživanja, američka marketinška kompanija sprovela je jednu vrlo zanimljivu analizu. Naime, istraživali su u kojim horoskopskim znakovima su rođeni američki milijarderi.

 

Analiza je sprovedena prema najnovijoj Forbesovoj listi – najbogatiji ljudi na svijetu, a prema rezultatima istraživanja prvo mjesto zauzele su osobe rođene u znaku Lava. Na drugom mjestu su se našle osobe rođene u znaku Bika, a treće mjesto pripalo je Vagama.

 

Najgore su prošli Ovnovi koji su se našli na posljednjem mjestu ove liste. Među milijarderima koji se nalaze na Forbesovoj listi, njih 28 rođeno je u znaku Lava, u znaku Bika rođena su 24 milijardera, a slijede ih Vage sa 23 milijardera.

 

Među ostalima, na toj listi našli su se suosnivač Gugla i milijarder Sergi Brin rođen je u znaku Lava, kreator Fejsbuka Mark Zakerberg rođen je u znaku Bika, a modna legenda Ralf Loren u znaku Vage. U nastavku pogledajte na koje se mjesto smjestio vaš horoskopski znak.

 

 Lav (28),Bik (24),  Vaga (23),  Vodolija (22),  Blizanci (21), Djevica (21),  Jarac (21),  Riba (21),  Rak (20),  Strijelac (18),  Škorpija (16), i  Ovan (12).

 

(Hayat, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!