UZNEMIRUJUĆI VIDEO/ Užas na autocesti, roditelji i dijete u komi

Horor na naplatnim kućicama u Hrvatskoj: Pogledajte kako je vozač BMW-a ogromnom brzinom naletio na Škodu

Hronika12.07.19, 13:55h

Horor na naplatnim kućicama u Hrvatskoj: Pogledajte kako je vozač BMW-a ogromnom brzinom naletio na Škodu
Škoda je odbačena te je udarila u betonski zid i naplatnu kućicu, zatim se okrenula oko osi te udarila u još jednu naplatnu kućicu, a potom i u stražnji dio Audija mađarskih oznaka koji je bio zaustavljen zbog podizanja rampe i uzimanja kartice za naplatu cestarine

 

Jutarnji list u posjedu je video snimke stravične prometne nesreće koja se u četvrtak oko 12:50 sati dogodila na naplatnim kućicama Sveta Helena na autocesti A4 u smjeru Zagreba.

 

U nesreći su teško ozlijeđene tri osobe, a zagrebačka policija utvrdila je da je nesreću izazvao je 35-godišnji vozač BMW. Sve tri ozlijeđene osobe, među kojima je i jedno dijete, bile su u automobilu Škoda mađarskih oznaka na čiji je stražnji dio naletio vozač BMW-a čakovečkih oznaka zbog 'neprilagođene brzine'.

 

Tvrdnju policije potvrđuje i snimka nadzorne kamere na kojoj je vidljivo da se BMW velikom brzinom zaletio u Škodu, koja je usporavala zbog zaustavljanja na naplatnim kućicama.

 

 

Kako je objavila policija, vozač BMW-a kretao se autocestom A4 prema Zagrebu, a dolaskom do naplatne postaje naletio je na stražnji dio Škode, kojom je usporavao 38-godišnjak zbog naplate cestarine.

 

Škoda je odbačena te je udarila u betonski zid i naplatnu kućicu, zatim se okrenula oko osi te udarila u još jednu naplatnu kućicu, a potom i u stražnji dio Audija mađarskih oznaka koji je bio zaustavljen zbog podizanja rampe i uzimanja kartice za naplatu cestarine.

 

Uslijed naleta naplatna postaja je odbačena na ulazni trak naplatne postaje, gdje je udarila u policijski automobil marke Ford kojim je upravljao 49-godišnjak. Vozaču Škode i djetetu liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb, a 38-godišnjoj putnici u KB Dubrava.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još