u sarajevskom naselju vraca

Naložena obdukcija beživotnih tijela pronađenih u hotelu 'Alem', radi se o ubistvu i samoubistvu

Hronika12.07.19, 09:11h

Naložena obdukcija beživotnih tijela pronađenih u hotelu 'Alem', radi se o ubistvu i samoubistvu
Odmah su na lice mjesta izašli policijski službenici koji su potvrdili da se radi o muškom i ženskom beživotnom tijelu

 

Završen je uviđaj nakon pronalaska dva beživotna tijela u hotelu u ulici Put Mladih muslimana u sarajevskom naselju Vraca kojim je utvrđeno da su povrede nanesene vatrenim oružjem i da se radi o ubistvu i samoubistvu, potvrdila je Feni načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Suvada Kuldija

 

Naglasila je da je tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo naložio dodatna vještačenja i obdukciju oba beživotna tijela. 

 

Kuldija je kazala kako o identitetu osoba i njihovim inicijalima ne može sada govoriti jer je potrebno prvo obavijestiti porodice. 

 

Podsjetila je da je operativni dežurni MUP-a KS jučer u 10.30 sati obaviješten da su u hotelu "Alem" u ulici Put Mladih Muslimana, općina Novo Sarajevo, pronađena dva beživotna tijela.

 

- Odmah su na lice mjesta izašli policijski službenici koji su potvrdili da se radi o muškom i ženskom beživotnom tijelu. Formirana je odmah uviđajna ekipa kojom je rukovodio tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo - kazala je Kuldija.

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!