FOTO/ Investicija vrijedna hvale

Ovdje su smješteni sezonci iz BiH i regije: Zavirite u hotel za zaposlenike na Jadranu

Biznis Klub11.07.19, 20:54h

Ovdje su smješteni sezonci iz BiH i regije: Zavirite u hotel za zaposlenike na Jadranu
Koncept Kuće Valamar uključuje zajedničku kuhinju te praonicu i sušionicu veša. Za zajednička druženja tu je i prostor za video i društvene igre, a u slobodno vrijeme zaposlenici se mogu opustiti u dnevnom boravku sa zajedničkim televizorom te u vanjskim zonama za druženje uz roštilj

 

Valamar Riviera svim svojim zaposlenicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurava kvalitetan smještaj i tople obroke, a od ove godine sezonski radnici koji rade u Rapcu smješteni su i u hotelu za zaposlenike s bazenom.

 

Najveća hrvatska turistička kompanija do sada je uložila između 80 i 100 miliona kuna u smještaj za zaposlenike Kuća Valamar u Poreču, Rapcu i na Krku, a u izgradnji je i Kuća Valamar u Dubrovniku, piše Novac.hr.

 

U Kući Valamar na Krku i u Rapcu trenutno boravi oko 600 sezonskih zaposlenika, a u galeriji možete pogledati kako izgleda njihov smještaj.

 

Koncept Kuće Valamar, osim novouređenih soba i apartmana, uključuje zajedničku kuhinju te praonicu i sušionicu veša. Za zajednička druženja nakon posla tu je i prostor za video i društvene igre, a u slobodno vrijeme zaposlenici se mogu opustiti u dnevnom boravku sa zajedničkim televizorom te u vanjskim zonama za druženje uz roštilj.

 

 

(Novac.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još