Inspektori u sarajevskom hotelu 'Alem' sklapaju slagalicu strave

Državljanin SAD porijeklom iz BiH ubio recepcionerku s kojom je bio u vezi?!

Hronika11.07.19, 18:58h

Državljanin SAD porijeklom iz BiH ubio recepcionerku s kojom je bio u vezi?!
Informaciju Operativnom dežurstvu MUP-a Kantona Sarajevo dojavile kolege iz Federalne uprave policije

 

 


Sarajevski istražitelji polako sklapaju kockice zločina koji je jutros otkriven u hotelu "Alem" na Vracama. Kako saznaje Avaz završen je uviđaj, a ubijena je recpcionerka hotela. Nju je ubio američki državljanin porijeklom iz BiH s kojim je bila u vezi. Muškarac je, navodno, i odsjeo u tom hotelu.

 

Istražitelji rade na utvrđivanju motiva, a za sada smatraju da se radi o ljubomori.

 

Naime, uviđajna ekipa već je sačinila skicu lica mjesta, a, prema nezvaničnim informacijama, od izvora bliskog istrazi muškarac i žena pronađeni su mrtvi pored šanka u donjem dijelu hotela.

 

Informaciju Operativnom dežurstvu MUP-a Kantona Sarajevo dojavile su kolege iz Federalne uprave policije, a odmah su na lice mjesta upućeni istražitelji za krvne i seksualne delikte.

 

Pored muškarca, prema preliminarnim informacijama, navodno je pronađen pištolj kojim je zločin počinjen te najmanje dvije čahure koje su izuzete i bit će poslane na vještačenje.

 

Kako nezvanično doznaje Avaz, slučaj je otkriven kada su pripadnici FUP-a krenuli na doručak u obližnji restoran, a na putu ih je presrela spremačica iz hotela koja im je kazala da u lobiju ima mrtvih te da se radi o ubistvu, nakon čega su pozvali pripadnike MUP-a Kantona Sarajevo.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!