VIDEO/ SLABO JE ZNAO ENGLESKI

Danas je zgodan i uspješan, ali u mlađim danima Ronaldo nije bio ljepotan: Ovakav je došao u Manchester United...

Sport06.07.19, 14:40h

Danas je zgodan i uspješan, ali u mlađim danima Ronaldo nije bio ljepotan: Ovakav je došao u Manchester United...
Napornim treninzima izdefinirao je mišiće i tijelo, ali fotografije mladog Ronalda mnoge i danas podsjete na vremena kada, tada mladi Portugalac koji je tek došao u Manchester United, nije bio toliko fatalan za ženski rod

 

 

Poznat je Portugalac kao veliki igrač, ali i kao veliki zavodnik. Teško je nabrojati sve djevojke s kojima se Cristiano Ronaldo povezivao, mnoge mu se nude i javno, a danas je sretan sa svojom izabranicom Georginom, te ima četvero djece.


Ali nije uvijek bio ljepotan, dugo je radio na svom izgledu. 


Napornim treninzima izdefinirao je mišiće i tijelo, ali fotografije mladog Ronalda mnoge i danas podsjete na vremena kada, tada mladi Portugalac koji je tek došao u Manchester United, nije bio toliko fatalan za ženski rod.


Zanimljivo je to da u to vrijeme nije baš ni poznavao engleski jezik, bio je baš čudan, gotovo neprepoznatljiv. No, danas je jedan od najuspješnijih sportista svih vremena.

 

 

(Expresstabloid/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!