burna noć u visokom

Novi detalji ubistva: Pijani punac nožem izbo zeta nakon svađe, poznati i identiteti

Hronika05.07.19, 09:16h

Novi detalji ubistva: Pijani punac nožem izbo zeta nakon svađe, poznati i identiteti
Prema prvim informacijama, iza zločina stoji R. F. (45). Ubica je pronađen u blizini mjesta ubistva te je uhapšen

 

Dvadesetsedmogodišnji Armin Islamović smrtno je stradao sinoć oko 22:15 sati u mjestu Lisovo kod Visokog, nakon što ga je nožem ubo punac Fikret Rožajac (45), saznaje „Avaz“ od izvora bliskog istrazi.

 

Isti izvor rekao je za ovaj medij da je zločinu prethodila svađa i da je svemu kumovao alkohol. Rožajac, koji je bio pijan, nakon kraće svađe sa zetom, uzeo je nož i usmrtio Islamovića. Nije bježao te je pao u ruke policije u blizini mjesta ubistva.

 

Kako saznajemo, policajci su i ranije intervenirali zbog sukoba na relaciji punac – zet, samo što je ovog puta sve završilo tragično.

 

Izvor je za Avaz otkrio da ovo nije prvi put da je Rožajac nekom oduzeo život. On je, naime, neposredno nakon nesretnog rata ubio čovjeka, za što je ležao u zatvoru. Osim navedenog, ima podeblji dosiije i privođen je u više navrata.

 

Nezvanično saznaje Avaz da je i Islamović od ranije poznat organima gonjenja.

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još