OPET PROMJENA VREMENA

Danas i sutra pakleno vruće, ali stiže osvježenje: Navlače se oblaci, donose pljuskove, munje i gromove

Hronika01.07.19, 09:45h

Danas i sutra pakleno vruće, ali stiže osvježenje: Navlače se oblaci, donose pljuskove, munje i gromove
Do postepenog porasta oblačnosti doći će sutra tokom poslijepodneva

 

 

U Bosni i Hercegovini sutra će biti sunčano vrijeme. 

 

Do postepenog porasta oblačnosti doći će tokom poslijepodneva i u večernjim satima u Bosni, što može izazvati pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu od 22 do 26, a najviša dnevna od 29 do 35 stepeni. 

 

U Bosni će u srijedu, 3. jula, biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini će biti  sunčano uz malu oblačnost. U centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi ili slaba i povremena kiša. Jutarnja temperatura od 15 do 20, na jugu do 24, a najviša dnevna od 22 do 28, na jugu od 29 do 34 stepena. 

 

U Bosni će u četvrtak, 4. jula, biti umjereno ili pretežno oblačno vrijeme uz postepeno smanjenje oblačnosti do kraja dana. 

 

U Hercegovini će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne ponegdje u Hercegovini i na zapadu Bosne su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 24, a najviša dnevna od 24 do 30, na jugu od 29 do 34 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!