OVO NE TREBA PROPUSTITI/STAND UP U SHELTER PUBU

Humor do koske stand up zvijezde Srđana Jovanovića

Kultura30.06.19, 15:17h

Humor do koske stand up zvijezde Srđana Jovanovića
"Mikrofonija" na pomaknut i satiričan, gotovo urbebesan, način govori o običnim, svakodnevnim stvarima iz drugog kuta i prvog lica, o bitnim i nebitnim temama zajedničkim problemima svih nas, sve začinjeno i autorskim stavom stand up komičarske zvijezde iz Srbije

 

U utorak u popularno sarajevskom Shelter Pubu nastupa jedan od najpopularnijih i najcjenjenijih srpskih komičara novije generacije, Srđan Jovanović, sa svojom novom mono-komedijom "Mikrofonija". "Mikrofonija" na pomaknut i satiričan način govori o običnim, svakodnevnim stvarima iz drugog kuta i prvog lica, o bitnim i nebitnim temama, zajedničkim problemima svih nas, sve začinjeno Srđanovim osobnim stavom. U

pitat ćemo se što nas čeka od rođenja do mirovine, kako se snalazimo u novom potrošačkom društvu i koliko je Balkan stvarno blizu odnosno daleko od Europe. Podijelit će Srđan Jovanović i nekoliko savjeta za dug i sretan život - iako, nemojte ga shvatiti predoslovno, jer on je prije svega tu da nas zabavi i nasmije. 


Ova večer "brutalno iskrenog humora", kako ju je okarakterizirao sam autor, rezervirana je zbog tema i jezika za odraslu publiku, tako da osobama mlađima od 15 godina prisustvo nije preporučeno.

 

(DEPO Portal/ak)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!