Opsjednut srpskom folk pjevačicom

Sarajlija živio u podrumu Cece Ražnatović: Upao joj u kuću, policija ga uhapsila, a on samo ponavljao ove riječi

Showbizz28.06.19, 18:57h

Sarajlija živio u podrumu Cece Ražnatović: Upao joj u kuću, policija ga uhapsila, a on samo ponavljao ove riječi
Da je zaista opterećen Cecom toliko da je progoni najbolje pokazuje Instagram nalog izvjesnog O. L. On na svom profilu objavljuje fotografije folk pjevačice uz poruke da je jako želi i da sprema svadbu

 

Folk pjevačica Ceca Ražnatović nedavno je doživjela neprijatnost kada joj je javljeno da je javnosti nepoznat čovjek upao u njenu kuću na Kipru. Naime, izvjesni O. L. je ušetao u dvorište vile, ušao u kuću i nije namjeravao da izađe.

 

- On je provalio u podrum Cecine kuće i tu je boravio nekoliko dana. Kada su komšije primijetile da se po dvorištu šeta nepoznati čovjek, odmah su pozvali policiju, koja je brzo reagovala. Izvjesni O. L. se opirao policiji koja je došla da ga uhapsi. Kada su ga priveli, on je vikao: “Zašto me hapsite, ovo je moja žena!”, aludirajući na Cecu - rekao je za Blic izvor koji je upućen u cijelu priču i dodao:

 

- On je odmah deportovan za Srbiju, po prijavi koja je podnesena protiv njega vidi se da boravi na Čukarici, a da je rođen u Sarajevu. Oni koji su imali prilike da se sretnu sa njim kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu i da zato pokušava na sve načine da dođe do nje. Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovjekom. Prvi put kada je upao na posjed na Kipru bio je uhapšen i deportovan za Srbiju. Kada je drugi put provalio, uspjeli su ga izbace, ali se vratio i treći put. Svaki put on viče kako je Ceca njegova žena i kako on živi tu.

 

Da je zaista opterećen Cecom toliko da je progoni najbolje pokazuje Instagram nalog izvjesnog O. L. On na svom profilu objavljuje fotografije folk pjevačice uz poruke da je jako želi i da sprema svadbu. On je nedavno objavio i fotografiju na kojoj je napisao da se nalazi u Aja Napi uz poruku: “Želim te, Ceki, tako te ludo želim”, a zatim dodao: “Svadba, Svetlana, ljubavi”.

 

Ovim povodom su novinari Blica pokušali i da dobiju komentar od folk pjevačice, ali do zaključenja broja u tome nisu uspjeli.

 

Podsjetimo, Ceca već nekoliko godina posjeduje kuću u Aja Napi na Kipru, u koju odlazi svake godine i koja je za nju prava oaza mira. Ceca je godinama odlazeći u ovu ostrvsku zemlju jako zavoljela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena djeca su se tamo školovala.

 

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno ljeto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocjen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je svojevremeno Ceca na pitanje kako provodi vrijeme u kući u Aja Napi na Kipru.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još