FOTO/ KARIJERU POČEO KAO PJEVAČ NARODNE MUZIKE

Turski glumac Ozcan Deniz u mladosti je bio daleko od zavodnika: Pogledajte kako je izgledao prije novog imidža...

Nedjeljni magazin28.06.19, 10:16h

Turski glumac Ozcan Deniz u mladosti je bio daleko od zavodnika: Pogledajte kako je izgledao prije novog imidža...
Zahvaljujući bogastvu i slavi, mnogi često pomisle kako je ovaj glumac rođen pod sretnom zvijezdom, ali to u njegovoj mladosti i nije bilo tako

 

 

Turski glumac Ozcan Deniz, kojeg publika cijeni po ulozi Faruka iz serije „Istanbulska nevjesta“, smatra se za jednog od najvećih zavodnika, no fotografije iz mladosti dokazuju suprotno.


Zahvaljujući bogastvu i slavi, mnogi često pomisle kako je ovaj glumac rođen pod sretnom zvijezdom, ali to u njegovoj mladosti i nije bilo tako.


Rođen je kao drugo od šestero djece iz radničke porodice u Ankari, te se od malih nogu borio za egzistenciju. Karijeru je počeo kao pjevač narodne muzike, potom je ušao u glumačke vode, a danas je megazvijezda filmske i muzičke industrije u Turskoj, te vlasnik produkcijske kuće DNZ Film, koji je režirao i šest filmova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @canim__pg__ on

 

Usredotočen na poslovni uspjeh, Özcan Deniz kasno je zasnovao porodicu. Oženio se prošle godine i dobio sina, a danas su stigle vijesti kako se ovaj popularni glumac nakon 15 mjeseci odlučio razvesti.

 

No, nas je potaknula njegova životna priča te smo odlučili podijeliti s vama fotografije iz njegove mladosti.

 

ozcan-deniz-u-mladosti


Iako danas važi za jednog od najvećih zavodnika, čini se da mu mladost i nije bila naklonjena. Magazin Azra donosi retrospektivu kako se slavni glumac mijenjao kroz godine, a više fotografija možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!