Ko govori istinu?

Agonija Pamele Anderson se nastavlja: Bivši je odgovorio na prozivke glumice, a ovo nikako nije očekivala

Showbizz26.06.19, 20:47h

Agonija Pamele Anderson se nastavlja: Bivši je odgovorio na prozivke glumice, a ovo nikako nije očekivala
Rami je istom slikom kao i Pamela ispratio saopštenje

 

Pamela Anderson i Adil Rami su raskinuli, a javnost pomno prati razvoj situacije. Poslije Pameline Instagram objave u kojoj ga naziva lažovom i psihopatom, stigao je Adilov odgovor.

 

"Pauza nikad nije jednostavna. Često u takvim slučajevima emocije mogu da ovladaju čovjekom i da preuveličaju stvari. Pamela je kompletna osoba, koju duboko poštujem, osoba sa uvjerenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvijek iskrena. To je ono što želim da pamtim. Mislim da ne bi trebalo da otkrivamo svoju intimnost i prošlost koja se tiče samo nas."

 

"Međutim, u ovom trenutku želim da objasnim nešto. Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen tome da sačuvam trajni odnos sa svojom djecom i njihovom majkom Sidoni koju duboko poštujem. To je trebalo da bude transparentno u našim odnosima. Pretpostavljam. Bio sam i ostatću vjeran svojim vrijednostima i uvjerenjima koja su moja, i koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruženju "Solidarte femmees", koja je uvek tako jaka. Ponosan sam što sam učestvovao u njihovoj velikoj i lijepoj kampanji koja je pokazala izuzetan rad udruženja i njenih članova. Želim mir i diskreciju našim porodicama i prijateljima, čak i ako me boli i povrijeđen sam. Nadam se da razumijete i poštujete to".

 

Rami je istom slikom kao i Pamela ispratio saopštenje. Bivši partneri stižu jedno drugog po broju lajkova, ona ih ima 99, a on 93 hiljade.

 

Njoj poručuju: "Ljubavi ti si Pamela. Ako to ne cijeni, on te ne zaslužuje", a njemu: "Nikad nećemo znati istinu ko je kriv".

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!