Par uživa na Jadranu

'Vitaly bi me ostavio da nisam prekinula finale Lige prvaka': Kinsey stigla u Split i otkrila zašto je uletjela na teren

Sport25.06.19, 21:14h

'Vitaly bi me ostavio da nisam prekinula finale Lige prvaka': Kinsey stigla u Split i otkrila zašto je uletjela na teren
Kinsey prekidanje utakmice nije predstavljalo problem. Kako kaže, bile su dvije ograde i samo je brzo trčala. 'Malo sam bila u pritvoru, ali sve je prošlo ok', rekla nam je Kinsey Wolanski (23) koja je stigla u Split

 

Kinsey Wolanski (23), djevojka koja se proslavila uletavanjem na teren tokom finalne utakmice Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama, došla je s dečkom, YouTuberom Vitalyjem Zdorovetskijem (27) u Split.

 

Vitaly je već bio u Hrvatskoj, kad se popeo na automobil bivšeg premijera Ive Sanadera, a Kinsey je ovo prvi put.

 

- Nije mi ovo prvi put, a ni zadnji da sam u Hrvatskoj. Ovo mi je drugi put - rekao nam je YouTuber, dok je njegova djevojka rekla da su ovdje samo jedan dan.

 

- Obećao mi je da ćemo zajedno istraživati Hrvatsku, tako da se vraćamo - kaže Kinsey kojoj je prvi dojam Hrvatske nevjerovatan.

 

kinsey-wolanski-vitaly

 

- Da smo barem duže ovdje - kaže Kinsey.

 

Par sutra ide u Crnu Goru, a putovanje ukupno traje sedam dana tokom kojih će posjetiti sedam država.

 

Dok je Vitaly hvalio Kinsey kako je odlična djevojka i legenda zbog utrčavanja u teren, ona je otkrila kako je uopće došlo do toga.

 

- Rekao mi je da će me ostaviti ako to ne napravim pa sam pomislila 's*anje, moram to napraviti' - šali se Kinsey kojoj prekidanje utakmice nije predstavljalo problem. Kako kaže, bile su dvije ograde i samo je brzo trčala.

 

- Malo sam bila u pritvoru, ali sve je prošlo ok - rekla je.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!