U NOVEMBRU STIŽE SIN

Maid i Ajla Hećimović u slatkom iščekivanju: 'Nisam muškarac koji će dopustiti da ona izabere ime koje mi se ne sviđa...'

Nedjeljni magazin23.06.19, 19:50h

Maid i Ajla Hećimović u slatkom iščekivanju: 'Nisam muškarac koji će dopustiti da ona izabere ime koje mi se ne sviđa...'
Pripreme za dolazak bebe nisu jedini izazov s kojim se popularni bh. pjevač suočava. Otkriva i kako „podnosi“ supruginu trudnoću

 


Popularni bh. pjevač Maid Hećimović i njegova supruga Ajla žive najljepši životni period. Nakon glamurozne svadbe u septembru prošle godine u Orašju, te medenog mjeseca na Kubi, u njihovom domu vlada slatko iščekivanje. Početkom novembra, otkrivaju, dobit će sina, koji je prava kruna šestogodišnje veze.


– Imao sam nastup u Tesliću kada me je Ajla nazvala i rekla: „Postat ćeš tata“. U tom momentu sam se osjećao i čudno i lijepo. Ne može se to riječima opisati, jer u suštini nikada nismo skroz spremni. Nekako ti je drago, ali ne znaš šta bi, da li bi zaplakao ili bi se smijao. U svakom slučaju, čovjek bude jako sretan i to je logičan slijed događaja nakon svega te nemam neki strah. Trudnoća je došla u pravo vrijeme i baš se radujem. Zanima me kako će izgledati, na koga će ličiti, kakvo ćemo mu ime dati, kakvog će karaktera biti, hoće li imati neke talente, šta će naslijediti od Ajle, a šta od mene… – kaže Maid za magazin Azra.


Biranje imena


Buduća mama blista u blaženom stanju i ne krije kako joj je trenutak kad joj je doktor potvrdio da je trudna bio jedan od najljepših u njenom životu. Pred suprugom i njom su sada slatke muke; koje ime izabrati za njihovu bebu. Veselo priznaju kako još nisu donijeli konačnu odluku.


– Imena tražimo putem interneta, a koje nam se svidi zapišemo – kaže Ajla, dok Maid šaljivo dodaje da će se morati naći na pola puta.


– Nisam od onih ljudi koji smatraju da muškarac mora odrediti kako će mu se sin zvati. To mi je skroz bezveze. No, isto tako ne bih baš dopustio ni da mama sama izabere ime i da se dijete zove onako kako se meni ne sviđa (smijeh). Naravno, ako Ajla predloži ime koje je meni super, onda je to odlično – kaže on.


Iako do dolaska bebe ima još četiri mjeseca, njih dvoje su već počeli drugačije da gledaju na životne prioritete.


– Moram priznati da stalno razmišljamo o mnogim stvarima za bebu. Ono što je sigurno jeste da mi je sada prioritet da tom djetetu obezbijedim sve što je u mojoj mogućnosti, odnosno i više od toga, a mislim da će to pravo biti izraženo tek kad se rodi. No, već sad su mi prioriteti drugačiji. Hoćeš da kupiš motor? Neću motor, trebaju mi kolica koja koštaju kao i motor (smijeh). Nisam ni znao da je to tako skupo, ustvari, nisam ni razmišljao da su hiljade u pitanju. Možeš auto kupiti. Mislim da ne treba pretjerivati u tim stvarima i da je bitno da bude kvalitetno i udobno. Vidjet ćemo, pred nama je. Možda kada ga pogledam bude: „Jao, ja bih njemu ovo“ – kaže on.


No, pripreme za dolazak bebe nisu jedini izazov s kojim se popularni bh. pjevač suočava. Otkriva nam kako „podnosi“ supruginu trudnoću.


– Kako žena kaže. Slušam je. Uhvatim se u momentima kada se pobunim nešto, a onda skontam da ipak ne treba, pa povučem ručnu. Još četiri mjeseca i onda ide postporođajni proces (smijeh) – kaže Maid.


Kompletnu priču čitajte u aktuelnom izdanju magazina Azra

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!