Dobro se informišite prije tetoviranja

Japanac otkrio značenje tetovaže srbijanskog žestokog momka pa nasmijao korisnike Twittera

Zabava22.06.19, 14:27h

Japanac otkrio značenje tetovaže srbijanskog žestokog momka pa nasmijao korisnike Twittera
Svima je poznat vic o starijoj ženi, profesorici kineskog jezika, koja se u gradskom prijevozu pita zašto djevojci na ramenu piše "Jednom odleđeno, ne zamrzavati ponovo"

 

Japanac Kotaro, koji se oženio Srbijankom, vodi blog o povezanosti Japana i Srbije koji se zove "Tokio do Srbije". Nedavno je Kotaro s korisnicima Twittera podijelio jedno svoje beogradsko iskustvo, piše Telegraf.


Svima je poznat vic o starijoj ženi, profesorici kineskog jezika, koja se u gradskom prijevozu pita zašto djevojci na ramenu piše "Jednom odleđeno, ne zamrzavati ponovo", ali čini se da je baš ta šala postala naša stvarnost.


Naime, prije šest godina Kotaro je na Adi Ciganliji ugledao sličnu stvar.


- Vidio sam žestokog momka Srbijanca s ogromnom tetovažom na desnoj ruci. Bila su to četiri slova na japanskom. Pisalo je "公衆便所", a to znači - javni toalet. Nisam mu ništa rekao, samo sam ga pozdravio podignutim palčevima - napisao je Kotaro i tako nasmijao "tviteraše".

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!