Norwegian Air Shuttle

Od danas direktna aviolinija Sarajevo-Gothenburg, letovi jednom sedmično

Biznis Klub21.06.19, 19:08h

Od danas direktna aviolinija Sarajevo-Gothenburg, letovi jednom sedmično
Uvođenje ove linije je od iznimnog značaja za bh. građane koji žive i rade u Skandinaviji

 

Kompanija Norwegian Air Shuttle uvela je od danas liniju kojom povezuje glavni grad Bosne i Hercegovine sa Gothenburgom u Švedskoj.

 

Letovi će se obavljati jednom sedmično, svakog petka, do 09.08.2019. Bit će realizirano osam letova u svakom smjeru sa ukupno 3.024 sjedišta u zrakoplovu Boeing 737-800, saopćeno je iz sarajevskog aerodroma.

 

Ovo je već četvrta linija, kojom ova kompanija povezuje glavni grad BiH sa destinacijama u Skandinaviji. Pored Stockholma do kojeg se može letjeti tokom cijele godine, u ljetnoj sezoni ova kompanija još leti prema Oslu u Norveškoj i Copenhagenu u Danskoj.

 

Uvođenje ove linije je od iznimnog značaja za bh. građane koji žive i rade u Skandinaviji, ali i za brojne turiste iz ovog dijela svijeta koji žele posjetiti našu zemlju.

 

Još jednom novom linijom, najveći aerodrom u Bosni i Hercegovini doprinosi razvoju turističkih potencijala, te omogućava našim građanima sve širi izbor kada su u pitanju europske i svjetske destinacije.

 

(Biznisinfo.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!