Foto/ Zabava ispred SCC-a

Koncert za sve generacije: Sarajlije uz Cubismo plesale u latino ritmovima

Zabava21.06.19, 11:27h

Uz mnoštvo starih prepoznatljivih hitova, Cubismo je premijerno izveo i nekoliko novih pjesama koje će se naći na predstojećem albumu

 

Ljubitelji zavodljivih taktova salse i latino jazza, oldtajmera, i čarobne Havane uživali su sinoć uz fantastični Cubismo. Na prepunom trgu Sarajevo City Centra uz muziku, ples i druženje uživale su sve generacije.

 

Koncert koji je poklon gradu sastavni je dio kampanje za nagradnu igru „Havana te zove“ koju organizuju Sberbank BH, Mastercard i Turkish Airlines. Provlačenjem bilo koje Sberbank BH Mastercard kartice u zemlji i inostranstvu, u periodu od 10.06. do 12.08. 2019. godine možete učestvovati u ovaj nagradnoj igri, i osvojiti let biznis klasom Turkish Airlinesa, te boraviti  u Havani pet noći, u hotelu sa pet zvijezdica. 

 

Sarajlije su na sinoćnjem koncertu plesale uz energičnu muziku Cubisma, koja se temelji na afro-kubanskim ritmovima. Uz mnoštvo starih prepoznatljivih hitova, Cubismo je premijerno izveo i nekoliko novih pjesama koje će se naći na predstojećem albumu. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!