povrijeđeni prevezeni na kcus

Fizički napad u Sarajevu: Pretučena dvojica muškaraca

Hronika19.06.19, 16:46h

Fizički napad u Sarajevu: Pretučena dvojica muškaraca
Povrijeđenima je prvu pomoć ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, nakon čega su prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje su zadržani na daljnjem liječenju

 

Napad se odigrao u ulici Ljubljanska u Novom Sarajevu, nakon čega su napadači pobjegli. Sarajevski policajci sinoć su u 23:30 sati prvo locirali i uhapsili A. K., a danas 15 minuta poslije ponoći i S. N.

 

Povrijeđenima je prvu pomoć ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, nakon čega su prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

 

Napadači A. K. i S. N., koji se sumnjiče za krivično djelo teška tjelesna povreda, predati su u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

 

O slučaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još