osumnjičen dragoslav jovanović koji je pucao u svoju ženu

Novi detalji nezapamćenog zločina u Beogradu: Mučki ubijeni pa bačeni u jamu, oko vrata jedne žrtve kanap s betonskim blokom

Hronika18.06.19, 09:37h

Novi detalji nezapamćenog zločina u Beogradu: Mučki ubijeni pa bačeni u jamu, oko vrata jedne žrtve kanap s betonskim blokom
Tijela muškarca i dvije starije žene bila su u poodmakloj fazi raspadanja u septičkoj jami zatvorenoj betonskim blokom, koja se nalazi u zapuštenom dijelu dvorišta iza tržnog centra u Surčinu

 

Tijela muškarca N. Š. (42), njegove majke D. Š (75) i njegove tetke P. M. (80) pronađena su juče uveče u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu Dragoslava Jovanovića (25), koji je osumnjičen za ovo trostruko ubistvo, saznaje "Blic".

 

Kako "Blic" saznaje, tijela su pronađena u septičkoj jami okrenuta licem ka vodi, a oko vrata ubijene D. Š. bio je obmotan kanap za koji je na drugom kraju bio vezan betonski blok!


 
Tijela ubijene porodice izvučena su oko 23 sata sinoć uz pomoć pripadnika Ronilačke jedinice Žandarmerije i vatrogasaca.


Kako saznaje Blic, tijela muškarca i dvije starije žene bila su u poodmakloj fazi raspadanja u septičkoj jami zatvorenoj betonskim blokom, koja se nalazi u zapuštenom dijelu dvorišta iza tržnog centra u Surčinu.

 

Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. juna.

 

Kako je "Blic" već pisao, ubijeni N. Š. bio je poslovni saradnik Dragoslava Jovanovića.


 
Za trostruko ubistvo osumnjičen je upravo Dragoslav Jovanović, koji je prošle nedjelje nasred ulice pucao u svoju suprugu Teodoru Jovanović (25), pred njihovim jedanaestomjesečnim djetetom koje je bilo u kolicima. Nesrećna žena tom prilikom je zadobila tri prostrijelne rane, dvije u grudi i jednu u ruku, i teško je povrijeđena, ali je u stabilnom stanju. Jovanović se, misleći da je ubio suprugu, dao u bijeg kroz park u Bloku 45, međutim policajc koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim, i Jovanović je u panici pucao sebi u glavu. On je ubrzo prevezen u bolnicu, ali je nakon četiri dana, borbe ljekara za njegov život, preminuo.


Jovanović je u suprugu pucao jer ga je dva mjeseca pre toga prijavila za nasilje u porodici, ostavila ga i sa djetetom prešla da živi kod roditelja. Tek nakon zločina otkriveno je da je djevojka godinama trpela torturu i batine od njega.

 

Radnica praonice razotkrila zločin

 

Da je Jovanović povezan sa trostrukim ubistvom, policiji je razotkrila radnica praonice kojoj je Dragoslav rekao da drži jezik za zubima". Ona je u njegovom automobilu vidjela lokve krvi. Ubrzo je nađen i mobilni telefon nestalog Š. N.


 
Troje rođaka nestalo je 10. juna. Kako "Blic" saznaje, Š. N. je bio Jovanovićev poslovni saradnik.

 

Prema našim saznanjima, policiju je o ovom slučaju obavijestio Dragoslavov otac, Ljubomir Jovanović - Stakleni, inače prijatelj Ljubiše Buhe Čumeta, svjedoka saradnika.

 

Ljubomir je, saznajemo, ispričao šta zna, a radnica perionice je to potvrdila. Nezvanično, kao motiv trostrukog ubistva spominju se međusobni neraščišćeni računi.

 

Kako navode mediji, Ljubomir Jovanović Stakleni je bio poznat po burnoj prošlosti i bahatom ponašanju.


 
Kao svjedok pokušaja atentata na Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić, dobio je status zaštićenog svjedoka. Često je bio umiješan u pucnjave, a hapšen je i zajedno sa svojim drugim sinom Gvozdenom.

 

Stakleni, i njegov sin Gvozden privedeni su 2016. godine ispred beogradske Palate pravde nakon što je policija kod njih pronašla pištolj, kao i značku Žandarmerije.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još