Nakon što je odbio primiti ambasadoricu

Bursać: Njemačka, to je ona zemlja koja je ovih dana dala preko 10 miliona eura da Dodikov kraj ne vonja po go*nima

Front13.06.19, 11:27h

Bursać: Njemačka, to je ona zemlja koja je ovih dana dala preko 10 miliona eura da Dodikov kraj ne vonja po go*nima
Dovoljno je da Njemačka samo jednim potezom zatvori granice i eto Mili problema u dvorištu. A onda neka govori nevoljnicima, hajte u Rusiju i Krim na privremeni rad

 

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik obavijestio je ambasadoricu Njemačke u BiH Christiane Hohmann da ne može udovoljiti njenom zahtjevu za oproštajnim susretom s obzirom da je nije primio ni u nastupnu posjetu. Tim povodom oglasio se kolumnista i pisac Dragan Bursać, a njegov status prenosimo u cjelosti:

 

"Dodik odbio da primi njemačku ambasadoricu.

 

To je znate ona zemlja što je sa stotinama miliona maraka pomogla svima nama da ne budemo baš Somalija. To je ona zemlja što je ovih dana izdvojila preko 10 miliona evra za kanalizaciju u Bos. Gradišci, da Dodikov kraj ne vonja po govnima. To je ona zemlja koja prima silne ekonomske izbjeglice koje bježe od Dodikovog režima. To je ona zemlja koja je u paketu sa pet ostalih najmoćnijih u konačnici stvorila Dodika.

 

Dakle, Milorad Dodik bi trebao da ustane svaki put kad se pomene Njemačka, a ne da krkanski i kabadahijski odbija sastanak sa ambasadoricom ove zemlje.

 

Da, Dodik već duže vrijeme sere i jede iz iste posudice, no dosad jedino i isključivo narod trpi svinjarije.

 

Ali pazite, dovoljno je da Njemačka samo jednim potezom zatvori granice i eto Mili problema u dvorištu. A onda neka govori nevoljnicima, hajte u Rusiju i Krim na privremeni rad", napisao je Bursać.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 63

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još