FOTO/ U SUSRET 'LINO-FESTU 2019'

Medvjedić Lino u obilasku sarajevskih vrtića i osnovnih škola

Zabava05.06.19, 10:41h

U okviru promocije festivala „LINO-FEST 2019“, medvjedić Lino i volonteri posjetili su nekoliko vrtića i osnovnu školu u Sarajevu

 

 

U okviru promocije 17. festivala dječje pjesme „Lino-Fest 2019“, medvjedić Lino i volonteri Lino-Festa su proteklih dana posjetili vrtić „Zvončić“ na Pofalićima, Osnovnu školu „Pofalići“, vrtić „Sveta obitelj“ na Stupu, vrtić „Amel i Nur“ u Vogošći, te vrtić „Anđeli čuvari“ na Otoci.


Djeca su u spomenutim vrtićima i osnovnoj školi uz pjesmu i igru dočekala medvjedića Linu, te zapjevala njegovu najomiljeniju pjesmu „Moje ime je medvjedić Lino“.


Djeca su također imala radionicu na kojoj su crtali medu Linu; te su crteže dali Lini, a on ih je zauzvrat nagradio.
Medvjedić Lino se družio s djecom te ih pozvao na festival „Lino-Fest 2019“, koji će se 8. lipnja/juna 2019. godine, s početkom u 17 sati, održati u dvorani Doma mladih u Sarajevu.


Tvrtka „Podravka“ je mališanima podijelila prigodne poklone, a Udruga za promociju i kulturne djelatnosti „Libertas“ promo letke „Lino-Festa 2019“.


Lino će u četvrtak, 6. juna, u 18 sati posjetiti i igraonicu „Pin Pon“ u centru „Merkur“ na Otoci.


- Ulaznice za 'Lino-Fest 2019' mogu se kupiti na blagajni 'Centra Skenderija' (Plato Skenderija) po cijeni od 5 KM. Tema ovogodišnjeg festivala je „ZABAVNA MATEMATIKA“, a cilj je djeci približiti matematiku te im pokazati da matematika može biti i vesela, zabavna i kreativna. U natjecateljskom dijelu nastupit će 16 izvođača iz BiH, Republike Hrvatske, Srbije i Crne Gore, koji će izvesti nove autorske dječje skladbe, a njihov nastup bit će upotpunjen tematskim izvedbama dječje baletne skupine 'Bellarte' i plesne škole 'AP' iz Sarajeva. U revijalnom programu će nastupiti hor za mlade 'Suncokreti' iz Sarajeva, pod vodstvom Nedžada Merdžanovića i Alme Karić, plesna skupina vrtića 'Mašin svijet' iz Istočnog Sarajeva, te zbor 'Princess krofne' iz Sarajeva pod vodstvom Zlatana Bostandžića. Revijalni program bit će upotpunjen druženjem s medvjedićem LINOM i dodjelama nagrada najboljim izvođačima - izjavila je Ivana Krstanović, član Direkcije Lino-Festa.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!