Užarile se društvene mreže nakon bokserskog meča

Edvin Dautović napisao Veljku Ražnatoviću 'šteta je da nas mrziš', odgovor Arkanovog sina mnoge iznenadio

Sport03.06.19, 08:24h

Edvin Dautović napisao Veljku Ražnatoviću 'šteta je da nas mrziš', odgovor Arkanovog sina mnoge iznenadio
Na Instagramu mu se obratio Edvin Dautović, kojeg se neki sjećaju kao Bonga iz Smogovaca i poslao mu poruku u kojoj mu je rekao da je i sam izgubio oca i razumije emociju, no da ima dojam da je ta posveta "protiv Hrvata"

 

Nakon što je u bokserskom meču protiv Petra Mrvalja iz Hrvatske odnio pobjedu nokautom, Veljko Ražnatović, sin jednog od najozloglašenijih ratnih zločinaca Željka Ražnatovića, postao je sve češća tema i među Hrvatima. Među ostalim, puno je pažnje privuklo što je Veljko svoju pobjedu posvetio ocu, a upravo poruka jednog Hrvata navela ga je da se oglasi o otkrije što misli o "komšijama".

 

Na Instagramu mu se obratio Edvin Dautović, kojeg se neki sjećaju kao Bonga iz Smogovaca i poslao mu poruku u kojoj mu je rekao da je i sam izgubio oca i razumije emociju, no da ima dojam da je ta posveta "protiv Hrvata".

 

"Iako sam iz Zagreba, moram reći da ne namješta mečeve. Dečko je jednostavno dobar u boksu, sviđalo se to nama ili ne. Pošto sam i sam odrastao bez oca, shvaćam da mu fali otac, pa shvaćam i tu njegovu posvetu. Ali, nažalost čini mi se da je ta posveta protiv svih Hrvata. Petar je izgleda predstavljao Hrvatsku. Isto tako, činiš mi se kao stvarno korektan dečko u svojim izjavama i šteta je da nas mrziš. Mržnja je negativna emocija, izbaci to iz sebe. Rat je gotov. Shvaćam da poštuješ svoje, ali proširi malo vidike. Ima nas svakakvih. U svim narodima, ali, ti to već znaš. Dobar si. Nastavi tako. Budi sportaš ispred svega. A mi budimo realni, dečko je dobar. Doći će i teži protivnici pa ćemo vidjeti. Sujeta je dobar motivator pa krenite trenirati. Ali, imajte poštovanja za protivnike. Pozdrav Veljko, čestitam na pobjedi", napisao je Edvin.

 

Veljko nije dugo čekao da mu odgovori, a taj je odgovor iznenadio mnoge.

 

"Brate, ne mrzim nikoga. Iskreno i od srca ti ovo govorim. Ko je prema meni dobar, ja ću biti deset puta bolji prema njemu. Ko poštuje moju zemlju i moj dom zaslužuje od mene samo jos veći respect. Rat je gotov, mržnju niko ne širi niti gaji u duši. Iskren pozdrav za Zagreb", odgovorio je Arkanov sin.

 

"E pa svaka čast. Shvaćam ja tebe i emocije su tu. Vidi Veljo, poštujemo mi i Srbe i Srbiju. I kamo sreće da se to više sve zaboravi. Iskrene čestitke i sretno. Stvarno si dobar u ovome i svaka ti čast. Pustimo priče", zaključio je Edvin.

 

"Hvala ti brate još jednom od srca", napisao je Veljko na to.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još