FOTO i VIDEO/ MLADA, ALI ISKUSNA

Ko je bujna plavuša koja je upala na teren tokom finala Lige šampiona: Napravila pometnju, ali brzo su je 'zgrabili'...

Sport01.06.19, 23:36h

Ko je bujna plavuša koja je upala na teren tokom finala Lige šampiona: Napravila pometnju, ali brzo su je 'zgrabili'...
Bujna Wolanski (22) na Instagramu ima više od 300.000 pratitelja, a na toj društvenoj mreži redovno objavljuje fotografije na kojima je oskudno odjevena

 

 


U jednom trenutku, za vrijeme finalne utakmice Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama u Madridu, na teren je uletjela zanosna plavuša odjevena u oskudni kupaći kostim na kojem je bila reklama za rusku pornografsku web stranicu 'Vitaly Uncensored'.


Zaštitari su brzo reagovali i uklonili neočekivanu gošću. Evo kako je to izgledalo...

 


Daily Mail javlja da se radi o Kinsey Wolanski, djevojci YouTube zvijezde Vitalyja Zdorovetskiyog koji je vlasnik navedene web stranice. On je 2014. upao na finale Svjetskog kupa, nakon čega mu je zabranjen ulaz na velike sportske događaje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My goal is to build a life I don’t need a vacation from ❤️

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on


Inače, bujna Wolanski (22) na Instagramu ima više od 300.000 pratitelja, a na toj društvenoj mreži redovno objavljuje svoje fotografije na kojima je oskudno odjevena.


Prije nego što je postala zvijezda na Instagramu, mlađahna Kinsey bila je model, a snimala je i reklame. Okušala se i na velikom platnu, glumila je ove godine u filmu 'Slasher Party'.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još