video/ bh. fudbaler otvoreno o osjećajima

Ermin Bičakčić: Spreman sam za ozbiljnu vezu... Još nisam upoznao djevojku za koju bih rekao...

Lifestyle30.05.19, 17:38h

Ermin Bičakčić: Spreman sam za ozbiljnu vezu... Još nisam upoznao djevojku za koju bih rekao...
Sretan je zbog povratka u reprezentaciju BiH s kojom je odigrao utakmice protiv Armenije i Grčke, a već sutra zajedno s ostalim Zmajevima stiže u Sarajevo na okupljanje za predstojeće utakmice s Finskom i Italijom

 

Bh. fudbalski reprezentativac Ermin Bičakčić nakon prošlogodišnje pauze zbog povreda, na sreću navijača, vratio se na teren te možemo reći da je trenutno u najboljoj formi. U „Hoffenheimu“ bilježi sjajne rezultate. Prema ocjeni uglednog magazina „Kicker”, Ermin se prošle godine proslavio kao najbolji defanzivac Bundeslige. 

 

Sretan je zbog povratka u reprezentaciju BiH s kojom je odigrao utakmice protiv Armenije i Grčke, a već sutra zajedno s ostalim Zmajevima stiže u Sarajevo na okupljanje za predstojeće utakmice s Finskom i Italijom. 

 

Ermin je uvijek raspoložen i iskren sagovornik, koji je za ekipu „Vikend exkluziva“ i ovog puta otvoreno govorio o fudbalu, modi, ali i o ljubavnom životu. Naime, poznato je da naš reprezentativac privlači pažnju pripadnica ljepšeg spola, ali još niko nije osvojio njegovo srce. Stoga smo morali iskoristiti ovu priliku da razgovaramo i o ljubavi: „Slobodan sam, nisam još upoznao djevojku za koju bih rekao: 'Ona je ta. Spreman sam na ozbiljnu vezu.'“

 

Kompletan intervju pogledajte u nastavku.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!