VIDEO/ OMILJENA MODNA MARKA NEMA SVOJ DUĆAN

U bh. komšiluku otvoren grandiozan shopping centar: Prvi put brendovi The Body Shop, Piazza Italia, Kiehl's, Lee Cooper...

Biznis Klub29.05.19, 16:00h

U bh. komšiluku otvoren grandiozan shopping centar: Prvi put brendovi The Body Shop, Piazza Italia, Kiehl's, Lee Cooper...
Iako u novom mallu nije otvoren dućan najomiljenijeg španjolskog benda mladih trendseterica, Zare, svoje mjesto pronašao je CineStar, dok je treći sprat ostavljen za kafiće i restorane uz terasu na otvorenom

 

 


U samom centru Beograda ovih dana otvoren je drugi najveći shopping mall u gradu, Ada Mall.

 


Izgradnja ovog trgovačkog centra koji se proteže na 90.000 kvadratnih metara i tri sprata započela je 2017. godine, a procjenjuje se da je investicija vrijedna 100 miliona eura.


U prostorima centra uz poznati H&M po prvi put svoja vrata otvorili su i neki od najprestižnijih svjetskih brendova poput The Body Shopa, Piazza Italia, Kiehl's, Lee Cooper i drugi.


Iako u novom mallu nije otvoren dućan najomiljenijeg španjolskog benda mladih trendseterica, Zare, svoje mjesto pronašao je CineStar, dok je treći sprat ostavljen za kafiće i restorane uz terasu na otvorenom, piše N1.

 

ada-mall-shopping-centar2


Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić istaknuo je kako će ovaj centar otvoriti oko 1.000 novih radnih mjesta.


- Prije dvije godine na ovom mjestu bila je stara i napuštena tvornica, a danas imamo objekt u kojem će Beograđani moći provoditi svoje slobodno vrijeme i obavljati kupovinu. Ovakve investicije su od velikog značaja za grad, a pokretanje ovakvog centra označava i više novca za izgradnju novih škola, bolnica ili drugih infrastrukturnih objekata – poručio je Radojičić.


Radno vrijeme centra je od 10:00 do 22:00 sata, a posjetiteljima će na raspolaganju biti 1.000 besplatnih garažnih parnih mjesta.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još