foto/ posvetila se zdravim životnim navikama

Danijela Dvornik se itekako transformirala, oduševila fanove isklesanom linijom: 'Maca i po!'

Showbizz27.05.19, 18:43h

Danijela Dvornik se itekako transformirala, oduševila fanove isklesanom linijom: 'Maca i po!'
Danijela Dvornik je odlučila potpuno promijeniti životne navike, a o svom napretku na društvenim mrežama redovno obavještava i obožavatelje

 

Iako se Danijela Dvornik nedavno požalila da joj, unatoč napornim treninzima, "kilogrami padaju brzinom kornjače", prvi rezultati su itekako vidljivi. Naime, na Instagramu je objavila fotografiju kojom je otkrila kako uživa na odmoru u Istri, a nikome nije promaknula ni njena vitka linija.


"Opaaaa, vidi ti mace i pol... E pa Danijela, prelijepa si, bome si se isklesala da ti i Terminator može bit' zavidan. Ovako gledajući te pitam se jesu li nama naše bake izgledale kao super zvijezde... Jedno je sigurno, žena sebe mora staviti na 1.misto da bi isijavala", pohvalila je njenu novu liniju jednu od pratiteljica.

 

danijela-dvornik

 

Podsjetimo, Danijela Dvornik je odlučila potpuno promijeniti životne navike, a o svom napretku na društvenim mrežama redovno obavještava i obožavatelje. No svjesna je da vitku liniju nije moguće postići samo uz redovitu tjelovježbu jer i prehrana igra vrlo važnu ulogu pa ponekad dijeli i zdrave, ali nevjerojatno ukusne recepte.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!