nismo svi isti

Teško će izaći iz emotivnog oklopa: Od ova tri horoskopska znaka ne očekujte lako pokazivanje osjećaja

Zabava27.05.19, 17:43h

Teško će izaći iz emotivnog oklopa: Od ova tri horoskopska znaka ne očekujte lako pokazivanje osjećaja
Veoma teško se upuštaju u vezu, sve dok ne uspiju da osobu promjene i prilagode sebi

 

Od vašeg partnera očekujete ljubav, solidarnost, brigu i emocije. No, neke od njih nije tako lako izmamiti da izađu iz svoje “emotivne čaure”. Iako ih mnogi smatraju druželjubivim, kada je riječ o partneru, ova tri zodijaka su jako teška na emocijama.

 

Djevica

Veoma teško se upuštaju u vezu, sve dok ne uspiju da osobu promjene i prilagode sebi, jer je njihov perfekcionizam izražen i kada je traženje partnera u pitanju, podjednako kao i u svim drugim životnim segmentima.

 

Škorpija

One su ambiciozne te stoga nemaju vremena da se upuštaju u veze koje zahtjevaju previše prilagođavanja, partneru koga tek treba da upoznaju i sa njim usklade afinitete i interesovanja. Rijetko stavljaju tuđe potrebe na prvo mjesto, ako u svom životu nisu sve doveli do perfekcije.

 

Ovan

Mnogima će teško će vam pasti njihova ravnodušnost i konstantna želja za pažnjom. Ukoliko imate snažan karakter, možda ćete povrijediti ego ovnu sa kojim ste u vezi i već u tom trenutku on će oko sebe podići zidove i postati veoma nepristupačan. Sposobni su da se otvore samo pred onim partnerom, pored koga osjete da bez problema mogu voditi glavnu riječ.

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!