PJEVAČ SE PONOVO GUBI U ALKOHOLU

Drama pred porod: Darko Lazić otjerao vjerenicu, priznaće samo dijete... Marina se vratila roditeljima u Pećince

Showbizz22.05.19, 12:20h

Drama pred porod: Darko Lazić otjerao vjerenicu, priznaće samo dijete... Marina se vratila roditeljima u Pećince
Nesuglasice su navodno počele, prema tvrdnjama upućenih, nakon njegovog napuštanja bolnice i oporavka od nesreće, kada je pjevač ponovo počeo sa izlascima i konzumiranjem alkohola, što je Marinu dovodilo do ludila

 

 

Pjevač Darko Lazić, koji za manje od mjesec treba postati otac drugi put, ostavio je vjerenicu Marinu Gagić, koja je u devetom mjesecu trudnoće.


Kako mediji u Srbiji tvrde, Marina već mjesec dana boravi u porodičnoj kući u Pećincima nakon što joj je Darko saopćio da se ne planira ženiti, nego samo priznati dijete.


Nesuglasice su navodno počele, prema tvrdnjama upućenih, nakon njegovog napuštanja bolnice i oporavka od nesreće, kada je pjevač ponovo počeo sa izlascima i konzumiranjem alkohola, što je Marinu dovodilo do ludila.


- Marina već mjesec živi kod roditelja u Pećincima. Nakon posljednje svađe uzela je stvari i vratila se kod svojih. Ona više nije mogla izdržatii da se Darko vraća kući pijan nakon noćnih izlazaka, koji mu štete zdravlju. Sto puta mu je rekla da je njihovom djetetu potreban zdrav otac, koji će brinuti o njima, a ne pijanica - objašnjava izvor i nastavlja:


- Na sve to je poludjela kada je ponovo sjeo u auto i taj dan je izbila velika svađa među njima. On joj je tokom svađe rekao da kupi stvari i ide kući pošto svakako ne planira da se ženi, ali će dijete priznati. Marina se u suzama spakovala i otišla - priča izvor blizak paru.


Prema pisanju tamošnjih medija, Lazić sve intenzivnije izlazi i sve manje vremena provodi sa Marinom, koja jako teško podnosi posljednje trudničke dane.


Uprkos zahvalnosti koju je prema njoj ispoljavao zbog toga što je bila uz njega tokom najtežih dana, Darko Marini nije dao nikakvu potvrdu ljubavi. Od zajedničkog krova nad glavom nema ništa, a kako stoje stvari, ni od svadbe.


- Darko je odlučio da se vrati starom načinu života, a Marina to osuđuje. On je s njom u neformalnom odnosu, dva dana se vole, dva dana ne pričaju, a rekao joj je da nema potrebe da se vjenčavaju. Bolje da budu, kako on kaže, u vezi dok im je lijepo i da uživaju u životu. Ona je van sebe, ali s obzirom na to da dijete stiže uskoro, pokušava da održi odnos s njim i nada se da će se opametiti kada uzme bebu u naručje - navodi izvor blizak Laziću, pišu mediji u Srbiji.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!