ZA DLAKU IZBJEGLA SMRT

Strahota na Jadranu: Šetala sam sa djetetom uz more... Ogromna stijena odlomila se i pala samo dva metra od nas!

Hronika22.05.19, 10:07h

Strahota na Jadranu: Šetala sam sa djetetom uz more... Ogromna stijena odlomila se i pala samo dva metra od nas!
Ako gradskim vlastima nije stalo do nas, građana Splita, neka se barem potrude tu situaciju sanirati zbog turista, jer i oni se tamo šetaju pa neka bar radi njih to naprave kad ih već za nas nije briga - poručila je ogorčena Splićanka

 


- Prije možda ne bih ni razmišljala o tome, ali sad kad imam dijete i kad je moglo stradati zbog nečijeg nemara, odlučila sam na ovaj način javno upozoriti gradske vlasti da poduzmu nešto dok se neka tragedija ne dogodi, počinje čitateljka svoju priču za Slobodnu Dalmaciju.


- Dakle, šetali smo oko sedam i po večeras moje dvogodišnje dijete i ja uz more po Firulama i baš kraj kamenog dijela na koji se može sjesti, kod kafića čiji je štekat nedavno uklonjen, doletio je s visine dosta veliki komad kamena. Hm, bio je velik kao glava i po. Pao je dva metra od mene i djeteta, točno na šetnicu i kad sam pogledala gore, vidjela sam mačku kako hoda, očito je ona gurnula bovan - priča uznemirena 35-godišnja Splićanka, koja napominje kako su Firule šetnica i da bi ona voljela sigurno šetati, a ne se osvrtati kad će joj što pasti na glavu.


- Da je netko sjedio dolje sigurno bi ga pogodilo i ne bi baš dobro prošao. Mogu samo zamisliti što bi bilo da mi je dijete stradalo. Neki momak je tu stao snimati taj kamen i smijao se, a meni nije bilo smiješno. Samo nekoliko minuta kasnije se u dvorištu kuće u blizini također dogodio odron. Ako gradskim vlastima nije stalo do nas građana Splita, neka se barem potrude tu situaciju sanirati zbog turista, jer i oni se tamo šetaju pa neka bar radi njih to naprave kad ih već za nas nije briga - poručila je ogorčena građanka Splita.

 

DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!