Nova saradnja

Severina predstavila sopstvene Viber stikere: 'Ovo će biti dobra noć, predosjećam …'

Showbizz20.05.19, 11:01h

Severina predstavila sopstvene Viber stikere: 'Ovo će biti dobra noć, predosjećam …'
Uz najavu nove „zemljotresne“ turneje, Severina je predstavila i svoju saradnju sa kompanijom Rakuten Viber, jednom od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka – kroz promociju sopstvenog paketa Viber stikera

 

Najveća zvijezda hrvatske i regionalne muzičke scene, Severina, nedavno je zvanično predstavila javnosti sadržaj svog dugo očekivanog 13-tog albuma „Halo“ u prisustvu saradnika, prijatelja i obožavalaca.

 

Uz najavu nove „zemljotresne“ turneje, Severina je predstavila i svoju saradnju sa kompanijom Rakuten Viber, jednom od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka – kroz promociju sopstvenog paketa Viber stikera.

 

- Veoma sam sretna što sarađujem sa Rakuten Viberom – pogotovo što sam i lično obožavateljka Viber stikera. Nadam se da ćete uživati u mojim stikerima i slati ih redovno svojim prijateljima i porodici, jer sam sigurna u to da svi vi imate nekog posebnog u svom životu kome ćete poželjeti da pošaljete riječi pjesama ‘Virujen u te’, ‘Moje prijateljice’ ili ‘Ovo će biti dobra noć, predosjećam …’ - izjavila je Severina.

 

Pogledajte kako izgledaju Severinini Viber stikeri.

 

viber-severina

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!