srpskainfo saznaje

Novi detalji o Krunićevoj likvidaciji! Željka Kovačevića Strijelca ubio je saučesnik - zametanje tragova ili slučajnost u panici?!

Hronika16.05.19, 14:32h

Novi detalji o Krunićevoj likvidaciji! Željka Kovačevića Strijelca ubio je saučesnik - zametanje tragova ili slučajnost u panici?!
– Novi rezultati u istrazi otkrivaju da je Kovačević ubijen puščanim zrnom ispaljenim iz neposredne blizine

 

Željka Kovačevića, zvanog Strijelac, tokom napada na Slavišu Krunića i njegovu pratnju u aprilu ove godine u Glamočanima kod Banjaluke ubio je odbjegli Benedi Đukanović, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.


Izvor iz istrage otkrio je da je Kovačević ubijen hicem ispaljenim iz puške.

 

S obzirom da su u napadu na Krunića i njegovu pratnju puške koristili napadači Đukanović i Kovačević, zaključak je jednostavan. Međutim, ono što je i dalje nejasno jeste da li je Đukanović pucao u Kovačevića kako bi zameo tragove ili se radilo o kobnoj slučajnosti, koja je bila izazvana panikom u redovima dvojice napadača, jer nisu očekivali da će na mučki napad iz zasjede biti uzvraćeno.

 

– Novi rezultati u istrazi otkrivaju da je Kovačević ubijen puščanim zrnom ispaljenim iz neposredne blizine. Da li je Đukanović imao naređenje da nakon ubistva Krunića i Pavlovića, likvidira i Kovačevića ili se radilo o kobnoj slučajnosti koja je bila izazvana panikom, jer je pucano i prema napadačima, to će utvrditi dalja istraga – objasnio je izvor Srpskainfo.

 

Ostatak teksta pronađite ovdje

 

(Srpskainfo, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!