foto/ lijepa glumica u sretnom ambijentu

Nikad ne pokazuje porodicu: Julia Roberts oduševila fotkom sa suprugom i troje djece

Showbizz16.05.19, 11:29h

Nikad ne pokazuje porodicu: Julia Roberts oduševila fotkom sa suprugom i troje djece
"Imamo ova tri ljudska bića koja su potpuni odraz ljubavi koju imamo jedno prema drugome. Naši su dani oni tipični dani, uz Dannyja i nogomet", rekla je jednom prilikom Roberts

 

SLAVNA holivudska glumica Julia Roberts svoj privatni život skriva kao zmija noge, stoga je obožavatelje iznenadila fotografija koju je na Instagramu objavio njen suprug Danny Moder, a koja prikazuje cijelu obitelj na okupu.  

 

"Zgodna mama u sredini. Volimo te jako puno", poručio je Danny svojoj supruzi koja je na objavljenoj fotografiji okružena djecom, nogometno talentiranim Harryjem i blizancima Phinnaeusom i Hazel.


"Imamo ova tri ljudska bića koja su potpuni odraz ljubavi koju imamo jedno prema drugome. Naši su dani oni tipični dani, uz Dannyja i nogomet", rekla je jednom prilikom Roberts.

 

julia-roberts

Julia i Danny vjenčali su se u srpnju 2002. godine u intimnoj atmosferi.

 

"Vjerujem da su dvije osobe povezane srcem, stoga nema veze gdje se nalaziš, tko si, a ni što radiš. Ne postoje prepreke ako je ljudima suđeno da budu zajedno", kazala je.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!