'OMAKLO' SE POZNATOM MAGAZINU

Đuro u šoku i nevjerici: Proglasiše ga srpskim glumcem, a rođeni Sarajlija im ovako odgovori...

Showbizz12.05.19, 19:45h

Đuro u šoku i nevjerici: Proglasiše ga srpskim glumcem, a rođeni Sarajlija im ovako odgovori...
Ne bi tu bilo ništa čudno da nije "sitnice" koja se namjerno ili ne potkrala poznatom magazinu ili je novinar(ka) naprosto nedovoljno informisana

 

Pod naslovom "Veliki uspeh srpskog glumca: HBO snima seriju po scenariju Branka Đurića Đure" magazin Gloria (srpsko izdanje) objavio je tekst o Đurinom novom velikom projektu, pri tom ga proglasivši, ni manje ni više, nego srpskim glumcem!


Tekst je objavljen povodom njegovog gostovanja u emisiji kod Ivana Ivanovića, a tom prilikom pričao je i o novoj seriji na kojoj radi. 


I ne bi tu bilo ništa čudno da nije "sitnice" koja se namjerno ili ne potkrala poznatom magazinu ili je novinar(ka) naprosto nedovoljno informisana. 


Zatečen ovakvom kvalifikacijom, frontmen benda "Bombaj štampa" i glumac Branko Đurić - Đuro, inače rođeni Sarajlija, iako decenijama živi u Sloveniji, u svom stilu odreagovao je na društvenim mrežama.

 

"Vela havle vela kuvvete", bio je njegov kratak komentar, pa ko razumije - razumije!

 

duro-komentar

 

Inače, Đuro je napisao scenarij za naučno-fantastičnu seriju o prvom čovjeku sa ovih prostora koji je otišao na Mjesec, a priča se toliko dopala čelnicima čuvene televizijske kuće HBO da su odmah otkupili prvih šest epizoda. 


No, pošto će se snimanje realizovati u Rumuniji, radnja je sa ovdašnjih prostora prebačena u tamošnje. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još