STRAVIČAN PRIZOR NA ZGARIŠTU

Izgorjeli migranti u napuštenoj kući nadomak Bihaća? Policija pronašla tri ugljenisana tijela...

Hronika11.05.19, 14:58h

Izgorjeli migranti u napuštenoj kući nadomak Bihaća? Policija pronašla tri ugljenisana tijela...
Postoje spekulacije kako se radi o ilegalnim migrantima koji su boravili u napuštenoj kući, međutim policijski službenici to za sada ne mogu zvanično potvrditi


 

Iz Uprave policije Unsko-sanskog kantona (USK) potvrđeno je kako su jutros prilikom uviđaja u izgorjelom napuštenom objektu u bihaćkom naselju Prekounje pronađena tri ugljenisana tijela. 


- Rano jutros oko dva sata prijavljen je požar u ovom napuštenom objektu, koji su pripadnici Vatrogasnog doma Bihać brzo ugasili. Početkom uviđajnih radnji jutros oko 8.00 sati, policijski službenici su u objektu pronašli tri ugljenisana tijela. Patolog je konstatovao da smrt nije nastupila nasilnim putem, ali identitet ove tri osobe još je nepoznat - rekao je glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova USK Ale Šiljdedić


Dodao je da postoje spekulacije kako se radi o ilegalnim migrantima koji su boravili u napuštenoj kući, međutim policijski službenici to za sada ne mogu zvanično potvrditi. 


U Ministarstvu unutrašnjih poslova USK nadaju se kako će više podataka o nesretno stradalim osobama imati nakon završetka istražnih radnji.


(FENA/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!