FOTO/ MIRISI I OKUSI ORIJENTA

Vrhunski turski nacionalni specijaliteti - od glavnih jela do poslastica: Iftarski meni u London Cafe restoranu 1863

Biznis Klub10.05.19, 11:53h

Vrhunski turski nacionalni specijaliteti - od glavnih jela do poslastica: Iftarski meni u London Cafe restoranu 1863
Za vrijeme mjeseca ramazana, London cafe restoran 1863 je pripremio posebne iftarske menije u skladu sa franšizama u Turskoj i Engleskoj, a koji se serviraju na svojstven način upotpunjujući kompletan doživljaj

 

 

 

Sarajevski London Cafe restoran 1863, koji se nalazi u Alipašinoj ulici (na broju 18), u centru grada, postao je vrlo brzo prepoznatljivo ugostiteljsko mjesto. Za kratko vrijeme jedinstveni mirisi orijenta i ukusi, o kojima se već naveliko priča, obogatili su njegovu ponudu.


U divnom ambijentu ovaj ugostiteljski objekat pruža priliku svima da uživaju u velikom broju turskih nacionalnih specijaliteta, počevši od raznovrsnog turskog doručka, do odličnih glavnih jela i najpoznatijih turskih poslastica.

 

london-cafe-iftar-5


Za vrijeme mjeseca ramazana, London cafe restoran 1863 je pripremio posebne iftarske menije u skladu sa franšizama u Turskoj i Engleskoj, a koji se serviraju na svojstven način upotpunjujući kompletan doživljaj.


U nastavku pogledajte dio ponude...

 

london-cafe-iftar-1
london-cafe-iftar-4
london-cafe-iftar-2

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!