Novi angažman popularnog glumca

Tarik Filipović više neće voditi 'Potjeru': Ko bi ga mogao naslijediti?

Mediji06.05.19, 19:50h

Tarik Filipović više neće voditi 'Potjeru': Ko bi ga mogao naslijediti?
Svi su oni sjajni voditelji i teško je donijeti odluku o tome ko će od njih biti najbolji kao novi voditelj ‘Potjere’

 

Tarik Filipović napušta stolicu tog kviza nakon šest godina i na jesen se vraća izazovu u kvizu 'Tko želi biti milijunaš'.


Kako Jutarnji neslužbeno saznaje s HRT-a, novi voditelj kviza “Potjera” bit će izabran na posebnoj internoj audiciji.

 

Kao što smo već pisali, Tarik Filipović, koji je šest godina vodio “Potjeru”, na jesen se vraća u kviz “Tko želi biti milijunaš?” koji će se nakon stanke od devet godina početi ponovno prikazivati.

 

Time ostaje upražnjeno mjesto voditelja u “Potjeri” koja će u jesenskoj shemi također biti na programu. Kao Tarikovi nasljednici u “Potjeri” spominju se Barbara Kolar (koja je 2002. godine i sama bila u igri za moguću voditeljicu “Milijunaša”), Daniela Trbović (bivše zaštitno lice kviza “Najslabija karika”), Joško Lokas (čiji se aktualni kviz “Šifra” na jesen neće emitirati) te svestrani Mirko Fodor.


- Svi su oni sjajni voditelji i teško je donijeti odluku o tome tko će od njih biti najbolji kao novi voditelj ‘Potjere’. Stoga ćemo najvjerojatnije u svibnju napraviti internu audiciju s ‘lovcima’ i na licu mjesta vidjeti tko se najbolje snašao u ulozi voditelja tog kviza - kaže izvor s HRT-a.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!