Bezobrazni Zlatan

Ibrahimović svojim potezom šokirao Ameriku: Uletio u svlačionicu gostiju i tražio Onouhua, on ga istjerao!

Sport29.04.19, 14:27h

Ibrahimović svojim potezom šokirao Ameriku: Uletio u svlačionicu gostiju i tražio Onouhua, on ga istjerao!
Pred kamere je stao i Ibra, ali nije htio ništa govoriti o incidentu

 

Bivši švedski nogometni reprezentativac i jedan od najboljih napadača svijeta, Zlatan Ibrahimović bio je junak u pobjedi svog L.A Galaxyja (2:1) protiv Real Salt Lakea kada je u 78. minuti zabio pobjednički pogodak, ali svi pričaju o onome što se dogodilo nakon utakmice.

 

Sjajni napadač ušao je nakon postignutog pogotka u žestoki verbalni obračun s braničem protivničke ekipe Nedumom Onouhuom, da bi nešto kasnije ušao i u svlačionicu Real Salt Lakea kako bi tražio njegov oprost.

 

Ovaj ga je zatim potjerao i otkrio što se zapravo dogodilo.

 

- Htio mi se izviniti jer mi je pola sata prije kraja utakmice govorio kako će me povrijediti. On za sebe kaže da je zaštitno lice lige, ali takvi likovi se ne ponašaju ovako. Tako se ne razgovara na terenu, neću prihvatiti njegovo izvinjenje, on je budala - kazao je Onuoha nakon susreta.

 

Pred kamere je stao i Ibra, ali nije htio ništa govoriti o incidentu.

 

- Ono što se dogodi na terenu tamo i ostaje. Volim se osjećati živim, a dueli to izvlače iz mene. Volim kada sam ljut, jer se onda dobro osjećam - kratko je poručio Zlatan.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još