Rade na pronalasku osumnjičenog za ubistvo

Potraga za Benedijem Đukanovićem: MUPRS poziva građane na oprez i pomoć

Hronika23.04.19, 17:03h

Potraga za Benedijem Đukanovićem: MUPRS poziva građane na oprez i pomoć
Krunić, banjalučki biznismen, i njegov pratilac Žarko Pavlović, ubijeni su sinoć u Glamočanima, kod Laktaša, kao i napadač Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, drugi Krunićev pratilac ranjen

 

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) pozivaju građane da, ukoliko primijete Benedija Đukanovića, trećeg osumnjičenog za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, odmah lično ili putem telefona na besplatni broj "122" o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu. 

 

Upozoravaju u saopćenju da se radi o osobi koja se sumnjiči da je jedna od neposrednih izvršilaca krivičnih djela teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, i ubistvo u pokušaju Gorana Ilića

 

Podsjećaju da je osoba u bjekstvu i da je za njom raspisana potjernica. 

 

Policijski službenici MUPRS-a danas su lišili slobode E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršili krivično djelo teško ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju Gorana Ilića. 

 

Krunić, banjalučki biznismen, i njegov pratilac Žarko Pavlović, ubijeni su sinoć u Glamočanima, kod Laktaša, kao i napadač Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, drugi Krunićev pratilac ranjen. 

 

Fena saznaje da su uhapšeni Goran Milanović i Emilio Baldo. 

 

Radi se o osobama iz kriminalnog miljea, kojem pripada i Đukanović.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!