VIDEO/ Rješenje na dohvat ruke

Kuhinjski trik koji će promijeniti način na koji perete suđe

Auto & Dom22.04.19, 12:29h

Kuhinjski trik koji će promijeniti način na koji perete suđe
Toliko je jednostavan da je snimka postala viralni hit, pogledalo ju je preko milion ljudi

Više od milion i petsto tisuća ljudi pogledalo je u samo desetak dana video objavljem na Instagram profilu @blossom u kojemu se pojašnjava kako propisno očistiti plastičnu posudicu za hranu i oprati tanjure na kojima su se već skorili ostaci hrane.

 

"Genijalno rješenje za kuhinjske probleme i čišćenje sudopera", stoji u opisu snimke koja nudi uradi sam rješenje za prljavštinu koja se, koliko god vi "ribali" ne može ukloniti.

 

No, uz malo bazičnog poznavanja kemijskih procesa i sastojaka koje vrlo vjerojatno već imate u kuhinji, vaše će suđe blistati. U videu je, primjerice, objašnjeno kako oprati "Tupperware" koji i iz perilice zna izaći žut, masan i prljav, budući da se masnoća mnogo lakše lijepi za plastične površine...

 

Riječ je o kombinaciji šećera, leda i deterdženta. Šećer, naime, sadrži enzime koji pomažu u otapanju masnoća, a kocke leda pomažu u odvajanju masti od površine. Proces čišćenja koji je uistinu jednostavan, a efikasan, i upravo je u tome "tajna" popularnosti videa koji, usput, ne napušta vrh najgledanijih tjednima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blossom (@blossom) on

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!