Dodik na mitingu podrške Vučiću u Beogradu

Danas je RS pravna kategorija, država u kojoj žive Srbi... Hvala gospodinu Vučiću za nešto posebno!

Front19.04.19, 20:47h

Danas je RS pravna kategorija, država u kojoj žive Srbi... Hvala gospodinu Vučiću za nešto posebno!
Moramo se naučiti strpljenju jer samo se tako možemo izboriti za interese, rekao je Dodik

 

Važno je da znamo da budućnost Srbije podrazumijeva mir, među nama i sa narodima s kojima dijelimo ovaj balkanski prostor. Da razmirice riješavamo pregovorima, kazao je danas predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik prilikom obraćanja na mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu.

 

"Moramo se naučiti strpljenju jer samo se tako možemo izboriti za interese. Srbija i Srbi u cjelini i mi u RS veoma jasno, za razliku od prije, možemo da kažemo svoj stav i borimo za njega. Danas je RS pravna kategorija, država u kojoj žive Srbi, Srbija je zemlja u koju smo zagledani i to je naš primarni osjećaj našeg identiteta", kazao je.

 

"Hvala gospodinu Vučiću za nešto posebno, u Jasenovcu nas je pobijeno preko 500 hiljada. Bivši režim nije dozvolio da se o tome priča. Sada smo pokušali da na pravi način obilježimo Jasenovac i kada sam tada molio da to uradimo na pravi način, rekli su mi: Možda to nije dobro, da ne vrijeđamo Hrvate..", dodao je Dodik u obraćanju prisutnim u Beogradu.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 54

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još