FOTO/ SPASILAČKE EKIPE U NADLJUDSKOJ BORBI

Potresne fotografije s mjesta nesreće: Izvlačenje tijela radnica OŠ 'Kovačići' trajalo je satima... Šta je dovelo do tragedije?

Hronika13.04.19, 12:45h

Potresne fotografije s mjesta nesreće: Izvlačenje tijela radnica OŠ 'Kovačići' trajalo je satima... Šta je dovelo do tragedije?
Izvlačenje tijela nesretnih žena iz Miljacke po izuzetno nepristupačnom terenu trajalo je nekoliko sati

 


U jučerašnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći poginule su četiri žene na putu Sarajevo - Pale kada je automobil u kojem su se nalazile sletio u provaliju u kanjonu Miljacke. Tijela i olupina auta su izvučeni tek nakon nekoliko sati, a uzrok tragedije još nije poznat.


Poginule su Merima Balkić, Lejla Sadiković, Almina Ćorović i Mina Kadrić, uposlenice Osnovne škole "Kovačići".

 

spasioci-miljacka-1


Izvlačenje tijela nesretnih žena iz Miljacke po izuzetno nepristupačnom terenu trajalo je nekoliko sati, a u akciji su učestvovali pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo, policajci MUP-a FBiH i MUP-a RS, ekipe Hitne pomoći, Gorska služba spašavanja i vatrogasaca, te nekoliko spasilačkih timova.

 

spasioci-miljacka-2


Više fotografija koje svjedoče o velikim naporima spasilačkih ekipa donosi Avaz.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!