PRIJETELJSTVO IZ STUDENTSKIH DANA

'Molila sam Boga samo da nije ona': Bolne riječi prijateljice poginule radnice OŠ 'Kovačići' paraju srce

Hronika13.04.19, 09:45h

'Molila sam Boga samo da nije ona': Bolne riječi prijateljice poginule radnice OŠ 'Kovačići' paraju srce
Predsjednik sindikata osnovnog obrazovanja Saudin Sivro na svom Facebook profilu prenio je riječi prijateljice stradale Merime Balkić

   


Sarajevom i dalje bolno odjekuje jučerašnja vijest o pogibiji četiri uposlenice Osnovne škole "Kovačići", stižu telegrami saučešća, a na društvenim mrežama posljednje pozdrave ostavljaju prijatelji, kolege i oni koji su ih poznavali.


Poginule su Merima Balkić, Lejla Sadiković, Almina ĆorovićMina Kadrić.


Predsjednik sindikata osnovnog obrazovanja Saudin Sivro na svom Facebook profilu prenio je riječi prijateljice Merime Balkić: 


– Prije dosta godina, upoznala sam Merimu. Studentski dom Nedžarići. Ona i njena cimerka Selma su bile tada dva najnasmijanija i najpozitivnija lika u domu. Tu je bio i Faruk, Selmin momak, čitaonica i druženje ispred nje. A njih dvije nerazdvojne, od vrtića. Krajiške. Prvo je otišla Selma, nakon teške bolesti. Svake godine u isto vrijeme u dnevnim novinama sjećali su je se Faruk i Merima. Danas je otišla i Merima.


Molila sam Boga, kada sam čula vijest da su pitanju radnice OŠ Kovačići, samo da nije ona. Ne znam kad sam zaplakala za nekim, za njom plačem cijeli dan – napisala je Merimina prijateljica.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!