nakon jezive nesreće iznad darive

Uz maksimalne napore, iz Miljacke izvučena tijela četiri stradale osobe i automobil

Hronika12.04.19, 18:19h

Uz maksimalne napore, iz Miljacke izvučena tijela četiri stradale osobe i automobil
U potrazi i izvlačenju automobila i stradalih osoba učestvovali su pripadnici gorskih službi spašavanja iz Sarajeva i Foče, pripadnici Uprave Civilne zaštite RS-a, MUP-a RS i vatrogasci iz Sarajeva i Pala

 

 Automobil, u kojem su tijela dvije osobe stradale nakon što se danas survao u kanjon Miljacke kod tunela Bulozi iznad Darive, na istočnom ulazu u Sarajevo, izvučen je večeras iz rijeke - potvrdila je Feni portparolka Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović. 

 

Podsjetila je da su prethodno izvučena još dva beživotna tijela dvije ženske osobe koje su bile u vozilu u momentu nesreće. 

 

U potrazi i izvlačenju automobila i stradalih osoba učestvovali su pripadnici gorskih službi spašavanja iz Sarajeva i Foče, pripadnici Uprave Civilne zaštite RS-a, MUP-a RS i vatrogasci iz Sarajeva i Pala. 

 

Stokanović je istakla da su svi oni uložili maksimalne napore tokom ove akcije, budući da se radi o veoma nepristupačnom terenu i lošim vremenskim uslovima. 

 

Ova teška saobraćajna nesreća se dogodila kada je automobil sliznuo sa saobraćajnice u rijeku Miljacku.

 

(FENA/Foto: Ilustracija/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još