Bila s prijateljicom

Užas u Banjoj Luci: Muškarac djevojčicu pokušao uvući u automobil, policija ga brzo uhapsila

Hronika10.04.19, 08:32h

Užas u Banjoj Luci: Muškarac djevojčicu pokušao uvući u automobil, policija ga brzo uhapsila
O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, dostavi izvještaj protiv V.S. za krivično djelo protivpravno lišenje slobode u pokušaju

 

Banjalučka policija uhapsila je muškarca inicijala V.S. iz Banje Luke, zbog sumnje da je sinoć izvršio krivično djelo protivpravno lišenje slobode u pokušaju. 

 

On je pokušalo nasilno da uvuče maloljetnicu u putnički automobil marke "opel", a koja se nalazila u društvu još jedne maloljetnice. 

 

- Zahvaljujući brzoj reakciji i operativnom radu na terenu, identifikovan je, pronađen i lišen slobode V.S. iz Banje Luke - saopćeno je danas iz Policijske uprave Banja Luka. 

 

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, dostavi izvještaj protiv V.S. za krivično djelo protivpravno lišenje slobode u pokušaju. 

 

Kako se saznaje, riječ je o osobi koja se liječila na psihijatriji.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!