Nakon divljačkog napada

Voditelj će morati u zatvor? Javio se Milan Kalinić poslije tuče sa navijačem Zvezde i poručio samo jedno...

Hronika08.04.19, 09:50h

Voditelj će morati u zatvor? Javio se Milan Kalinić poslije tuče sa navijačem Zvezde i poručio samo jedno...
Kalinić se nije javio na poziv novinara portala Telegraf.rs, ali je uslijedio poziv sa njegove strane nekoliko minuta kasnije

 

Srpski glumac i voditelj Milan Kalinić je bio dio skandala u Pioniru, koji se dogodio neposredno pred početak majstorice između Zvezde i Partizana. On se sukobio sa jednim navijačem u VIP dijelu, koji je poslije pesničenja ostao krvave glave, a kamere su snimile sukob.

 

 

Kalinić se nije javio na poziv novinara portala Telegraf.rs, ali je uslijedio poziv sa njegove strane nekoliko minuta kasnije.

 

Kada su ga pitali da prokomentariše sukob, samo je poručio:

 

- Gdje ste me baš vi zvali što ste stavili najgori naslov? Samo ću vam reći, došao sam na utakmicu sam, kao što i uvijek dolazim. Doviđenja i prijatno - poručio je Milan Kalinić, kome je očigledno zasmetalo što je snimljen da u Pionir ulazi neposredno poslije vođe Delija - Marka Vučkovića.

 

Redakcija Telegrafa je pozvala i bivšeg ministra Dragana Šutanovca, koji je smirivao Kalinića tokom sukoba, ali on nije bio raspoložen da komentariše tu situaciju.

 

Kalinića čeka 30 do 60 dana robije

Skandal prije početka vječitog košarkaškog derbija mogao bi da dobije epilog na sudu! Ako se bude primjenjivao Zakon o sprječavanju nasilja na sportskim priredbama, Milan Kalinić će odgovarati za prebijanje Dalibora Krkovića. Kalinića čeka 30 do 60 dana robije zbog brutalnog prebijanja nekadašnjeg funkcionera Crvene zvezde, privrednika i lokalnog političara iz Kule.
Da stvar bude bizarnija, do sukoba je došlo zbog mjesta za sjedenje pored terena! Krković je sjedio u stolici koja je bila namijenjena Kaliniću, zbog čega je došlo do rasprave između njih dvojice,  a kasnije i napada Kalinića na Krkovića.

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još