Uskoro će pred oltar

Boris Novković dobio kćerku s 25 godina mlađom i dao joj zaista neobično ime

Showbizz03.04.19, 16:36h

Boris Novković dobio kćerku s 25 godina mlađom i dao joj zaista neobično ime
Osim što su dobili dijete, Boris i Iris su se i zaručili pa bi tako uskoro trebali stati pred oltar i svoju ljubav okruniti brakom

 

Sinoć je u zagrebačkoj bolnici KB Merkur na svijet stigla kći Borisa Novkovića i Iris Volf, piše Story. 50-godišnjem muzičaru i njegovoj 25 godina mlađoj partnerici ovo je prvo zajedničko dijete.

 

Malenoj su dali ime koje nije toliko uobičajeno na našim prostorima, a riječ je o imenu Si.

 

"Ovo mi je uz rođenje mojih sinova najznačajniji događaj u životu. Zahvaljujem Iris što mi je podarila kćer. Naša Si je po mom vjerovanju negdje iz zlatnih visina odabrala upravo nas za roditelje i sletjela tiho u naš dom, a Iris, Noa, Bono i ja i cijela naša velika obitelj trudit ćemo se da joj ovaj život učinimo zanimljivim i opravdamo povjerenje koje nam je dala u roditeljskom, bratskom i obiteljskom smislu', rekao je ponosni Boris koji uz novopridošlu kćer ima i dva sina.

 

Osim što su dobili dijete, Boris i Iris su se i zaručili pa bi tako uskoro trebali stati pred oltar i svoju ljubav okruniti brakom.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!