Splet nesretnih okolnosti kod Frankfurta

Među žrtvama nesreće u kojoj je poginula ruska milionerka i vjerenici iz Sandžaka

Hronika02.04.19, 10:05h

Među žrtvama nesreće u kojoj je poginula ruska milionerka i vjerenici iz Sandžaka
U policijskom automobilu koji je jurio na mjesto nesreće i sudario se s drugim vozilom povrijeđene su tri osobe

 

Jedna od najbogatijih žena u Rusiji Natalija Fileva poginula je u avionskoj nesreći u blizini Frankfurta u Njemačkoj, a u sudaru s policijskim automobilom koji je išao na mjesto nesreće stradalo je još dvoje ljudi iz Sandžaka, piše Blic.

 

Fileva, još jedan putnik iz aviona i pilot poginuli su u avionu koji se srušio na zapadu Njemačke, a, prema pisanju "Deutsche Welle", vjeruje se da su sve troje ruski državljani.


 
Ruska kompanija ''S7 Airlines'' identificirala je jednu od žrtava kao Nataliju Filevu, koja je bila i suvlasnica te kompanije. Kompanija je saopćila da uzrok nesreće još nije poznat. 

 

U policijskom automobilu koji je jurio na mjesto nesreće i sudario se s drugim vozilom povrijeđene su tri osobe, a portal Sandžak live prenio je da su u drugom automobilu nastradali muškarac iz Prijepolja i njegova vjerenica iz Brodareva.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!