Ponuda koja se ne odbija

Bh. kompanija traži radnike, poklanja im stanove: Konkurs otvoren 30 dana, a plate su...

Biznis Klub02.04.19, 08:55h

Bh. kompanija traži radnike, poklanja im stanove: Konkurs otvoren 30 dana, a plate su...
Kadrovi koji se svojim stručnim radom u naradnih pet do deset godina dokažu, dobili bi stanove besplatno u vlasništvo – kažu iz kompanije

 


Kompaniji Boksit iz Milića potreban je veći broj visokoobrazovanih stručnih kadrova, prevashodno iz oblasti tehničkih nauka.

 

Poželjno je radno iskustvo iz oblasti proizvodnje i razvoja. Za nove radnike stanovi su obezbijeđni i besplatni.

 

No, ono što je veoma neobično u današnje vrijeme, jeste da radnici imaju mogućnost ne samo da u tim stanovima žive, već da postanu njihovi vlasnici.

 

– Kadrovi koji se svojim stručnim radom u naradnih pet do deset godina dokažu, dobili bi stanove besplatno u vlasništvo – kažu iz kompanije, piše BiznisInfo.

 

Dodaju da veličina stana zavisi od porodičnog statusa.  

 

Inače, oglas je otvoren 30 dana a plate su „po dogovoru“.

 

Kompanija Boksit Milići je jedan od najvećih poslovnih konglomerata u Bosni i Hercegovini, a bavi se raznim djelatnostima, kao što su rudarstvo, saobraćaj, građevinarstvo, mašinstvo i elektroodržavanje, ugostiteljstvo i turizam, komercijalno-proizvodni poslovi, proizvodnja hrane, drvoprerada itd.

 

(Biznisinfo.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još