FOTO/ Krenuo majčinim stopama

Sina Marine Tucaković hapsili zbog droge, bio je u vezi sa pjevačicom, napustio je Srbiju i sada izgleda ovako

Showbizz30.03.19, 16:59h

Sina Marine Tucaković hapsili zbog droge, bio je u vezi sa pjevačicom, napustio je Srbiju i sada izgleda ovako
Milan je jedan do dvojice sinova koje je Marina dobila u braku sa suprugom, poznatim kompozitorom Aleksandrom Futom Radulovićem. Marinin stariji sin Miloš preminuo je 2008. godine, kada se Marini srušio cijeli svijet, a uz podršku supruga i Laće uspjela je da nastavi dalje

 

Marina Tucaković najuspješniji je tekstopisac na ovim prostorima, a njen nasljednik Milan Laća Radulović krenuo je njenim stopama.

 

Poslednjih godina Milan piše tekstove za pojedine srpske pjevače, te je tako napisao tekst i za novi hit Anastasije Ražnatović "Rane". Ovu pjesmu uradio je u saradnji sa makedonskim kompozitorom Darkom Dimitrovim, a zbog saradnje sa njim Milan se preselio u Skoplje, što s emože vidjeti i na njegovom Instagram profilu.

 

Primjetno je i to da je Laća promijenio imidž. Do prije nekoliko mjeseci nosio je dugu izblajhanu kosu, a onda ju je skratio i vratio joj prirodnu boju.

 

Milan je domaćoj javnosti poznat i po tome što je bio u ljubavnoj vezi sa pjevačicom Teodorom Baković, a za njega su se vezivali i pojedini skandali. Njega su, navodno, prije nekoliko godina uhapsili zbog posjedovanja droge.

 

teodora-bakovic

 

- Te večeri sam bio u automobilu sa prijateljima i išli smo na jedan festival. Zaustavila nas je patrola interventne policije. Izvukli su nas iz automobila i pretresli. Tačno je da je kod mene nađeno pola grama heroina, ali ne razumijem zbog čega su mi mediji dali toliki prostor, izgleda da sam popularniji od Darka Šarića. Odveli su nas u stanicu policije, gdje smo zadržani svega sat vremena, čak nismo ni saslušani! Policajci su bili krajnje korektni prema meni, ali, napominjem, nisam uhapšen - izjavio je Radulović za jedan dnevni list kada se našao u centru narko-skandala.

 

milan-laca-radulovic

 

Podsjećamo, Milan je jedan do dvojice sinova koje je Marina dobila u braku sa suprugom, poznatim kompozitorom Aleksandrom Futom Radulovićem. Marinin stariji sin Miloš preminuo je 2008. godine, kada se Marini srušio cijeli svijet, a uz podršku supruga i Laće uspjela je da nastavi dalje

 

Futa i Laća bili su najveća podrška Marini i tokom borbe sa opakom bolešću prošle godine.

 

Kako sada izgleda Marinin sin možete vidjeti u galeriji.

 

(Pulsonline.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!