Danas na sjednici

Skupština KS odobrila programe rada i finansijske planove za 11 zdravstvenih ustanova

Front26.03.19, 18:11h

Skupština KS odobrila programe rada i finansijske planove za 11 zdravstvenih ustanova
Također su zastupnici dali saglasnost na nacrte ugovora o kupoprodaji nekretnina-etažno vlasništvo u stambeno-poslovnom objektu Niz B, Lamela B 2, izgrađenom u naselju Dobrinja V, Općina Novi Grad Sarajevo, koje će Kantonalni stambeni fond Sarajevo, kao prodavac, zaključiti s kupcima nekretnina

 

Skupština Kantona Sarajevo dala je saglasnost na Program rada i finansijski plan za 2019. godinu za 11 javnih zdravstvenih ustanova KS.

 

Saglasnost je data ustanovama: Opća bolnica „Prim. dr. Abdulah Nakaš“, Zavod za javno zdravstvo KS, Zavod za hitnu medicinsku pomoć, Zavod za zdravstvenu zaštitu žena i materinstva, Zavod za medicinu rada.

 

Program rada i finansijski plan za 2019. godinu odobren je i Zavodu za zdravstvenu zaštitu zaposlenika Ministarstva unutrašnjih poslova, Zavodu za bolesti ovisnosti, Zavodu za sportsku medicinu, Domu zdravlja, Zavodu za zaštitu zdravlja studenata Univerziteta u Sarajevu i JU „Apoteke Sarajevo“ .

 

Također su zastupnici dali saglasnost na nacrte ugovora o kupoprodaji nekretnina-etažno vlasništvo u stambeno-poslovnom objektu Niz B, Lamela B 2, izgrađenom u naselju Dobrinja V, Općina Novi Grad Sarajevo, koje će Kantonalni stambeni fond Sarajevo, kao prodavac, zaključiti s kupcima nekretnina.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!